Εύβοια Φωτιά - Φωτιά Εύβοια: Ανατριχιαστικά βίντεο και φωτογραφίες από ... : Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά.

Εύβοια Φωτιά - Φωτιά Εύβοια: Ανατριχιαστικά βίντεο και φωτογραφίες από ... : Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά.. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια.

Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια.

Φωτιά Εύβοια τώρα: "Αύριο το πρωί θα έχει τελειώσει ο ...
Φωτιά Εύβοια τώρα: "Αύριο το πρωί θα έχει τελειώσει ο ... from www.alphafreepress.gr
Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια.

Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου.

Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς.

Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Δεύτερη φωτιά τωρα στην εύβοια.

Φωτιά Εύβοια τώρα: "Σαφείς ενδείξεις εμπρησμού", λέει η ...
Φωτιά Εύβοια τώρα: "Σαφείς ενδείξεις εμπρησμού", λέει η ... from www.alphafreepress.gr
Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια.

Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη!

Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια.

Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα η φωτιά στους ραπταίους του δήμου καρύστου στην εύβοια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους.

Φωτιά Εύβοια: Μαίνεται η μάχη! Αντιπυρική ζώνη περιμετρικά ...
Φωτιά Εύβοια: Μαίνεται η μάχη! Αντιπυρική ζώνη περιμετρικά ... from www.newsit.gr
Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης.

Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια.

Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Η φωτιά καίει δασική έκταση και κινείται απειλητικά προς τον οικισμό δήλησο. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code